a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us

Termeni și condiții

Termeni și Condiții pentru Utilizarea Magazinului Online Papizza.ro

Bun venit pe magazinul online Papizza.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza acest site web. Utilizând acest magazin online, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Definiții

“Magazinul Online” reprezintă website-ul pizzeriei Papizza disponibil la adresa papizza.ro, unde utilizatorii pot efectua comenzi pentru produsele disponibile.
“Utilizator” reprezintă orice persoană care accesează și navighează pe site-ul papizza.ro, indiferent dacă efectuează sau nu o comandă.


Comenzi și Plată

Prin plasarea unei comenzi pe papizza.ro, utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani și are capacitatea legală de a încheia contracte.
Prețurile produselor afișate pe magazinul online sunt exprimate în lei și includ TVA-ul aplicabil.
Plata comenzilor se poate efectua online prin metodele de plată disponibile pe site sau, în funcție de opțiunile locale, la livrarea comenzii.
Papizza își rezervă dreptul de a refuza sau anula o comandă în cazul unor erori de preț, indisponibilitatea produselor sau alte motive justificate. În astfel de cazuri, veți fi notificat în cel mai scurt timp posibil.
Livrare

Papizza va face eforturi pentru a asigura livrarea comenzilor în termenii și condițiile specificate pe site, dar nu își asumă răspunderea pentru întârzieri cauzate de situații neprevăzute sau forță majoră.
Pentru livrările la domiciliu, este responsabilitatea utilizatorului să furnizeze informații corecte și complete de livrare.
Papizza.ro poate oferi livrare gratuită sau contra cost, în funcție de locație și valoarea comenzii. Detalii suplimentare referitoare la livrare sunt disponibile pe site.
Confidențialitate

Papizza respectă confidențialitatea datelor utilizatorilor și se angajează să protejeze informațiile personale colectate în conformitate cu Politica de Confidențialitate disponibilă pe site.


Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului site-ului papizza.ro, inclusiv imagini, logo-uri, texte și grafică, aparțin Papizza sau furnizorilor săi și sunt protejate conform legilor de proprietate intelectuală în vigoare.


Utilizarea Site-ului

Utilizatorii trebuie să utilizeze magazinul online papizza.ro numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni și Condiții.
Este interzisă copierea, modificarea, distribuirea sau utilizarea abuzivă a conținutului site-ului fără acordul scris prealabil al Papizza.
Utilizatorilor le este interzis să acceseze sau să încerce să acceseze datele sau conturile altor utilizatori, să compromită securitatea site-ului sau să utilizeze site-ul în orice mod care ar putea afecta negativ funcționarea acestuia.


Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Papizza își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești Termeni și Condiții. Versiunea actualizată va fi publicată pe site, iar continuarea utilizării magazinului online după aceste modificări reprezintă acceptarea lor.


Litigii și Lege Aplicabilă

Orice litigiu legat de utilizarea magazinului online papizza.ro va fi supus legilor în vigoare din România, iar orice dispută va fi soluționată pe cale amiabilă, iar, în cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de către instanțele competente din România.


Prin utilizarea magazinului online Papizza.ro, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și Condiții.

Call Now Button